A Simple Key For گیاه اسپند Unveiled

چای زعتر چه فوایدی دارد و چگونه درست می شود؟

احتمالا بپسندید: اشتباهی در آرایشگاه که باعث میشه سکته مغزی کنید !!

زیاده‌روی در مصرف اسپند، باعث بروز سکسکه، ترشح بیش از حد بزاق و تضعیف سیستم اعصاب مرکزی می شود.

در این مطلب به بررسی خواص اسپند پرداختیم و اطلاعاتی را در این باره بیان کردیم. مصرف این گیاه به اندازه می‌تواند فواید فراوانی برای سلامتی داشته باشد. چنانچه در مصرف این گیاه زیاده‌روی کنید از مضرات اسپند در امان نخواهید ماند.

سیستم گوارش انسان نیز از خواص اسپند برخوردار است. متخصصان طب سنتی بر این باورند که مصرف اسپند می‌تواند با اثرگذاری بر روی آنزیم‌های گوارشی به بهبود سیستم گوارش، کاهش معده درد و دل درد، کاهش یبوست و درمان اسهال کمک کند.

مصرف مستقیم دانه‌های اسپند به صورت ناشتا، به عنوان یکی دیگر از روش‌های درمانی در طب سنتی شناخته می‌شود. اسفند را همچنین می‌توان به صورت دمنوش نیز نوش جان کرد.

بهبود خواب: رایحه آرامش‌بخش این دو ماده می‌تواند به بهبود کیفیت خواب کمک کند.

متخصصان طب سنتی توصیه می‌کنند اگر از بیماری خاصی رنج می‌برید و قصد استفاده از این گیاه را دارید، حتما قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنید تا از ایمن بودن آن اطمینان حاصل کنید.

اسپند همچنین یک ضد درد قوی محسوب می‌شود که می‌تواند به تسکین امراض مختلف کمک کند.

– اسفند برای افراد گرم مزاج مضر است و باعث درد دل بهم خوردگی و استفراق می شود که برای رفع آن می توان میوه های ترش و سکنجبین میل کرد.

درمان شپش موی سر با اسپند یکی از سریعترین و بی خطرترین روشهای درمان این مشکل website است.

در طب سنتی، طبع اسپند را گرم و خشک معرفی کرده‌اند. از این رو اغلب توصیه می‌شود افرادی که داراری طبع و مزاج گرم و خشک هستند، از آن کمتر استفاده کنند.

حتماً از تهویه مناسب فضا اطمینان حاصل کنید تا از تجمع دود و بروز مشکلات تنفسی جلوگیری شود.

گل‌ها و مخصوصاً دانه‌های اسپند سرشار از آلکالوئیدهای گروه بتا-کربولین است که همگی بازدارنده‌های مونوآمین اکسیداز هستند؛ به همین دلیل خوردن جوشاندهٔ اسپند در اندازه‌های کم (۱ الی ۳ گرم) خواص ضدافسردگی و آرام بخش و در اندازه‌های زیاد (۳ الی ۱۵ گرم) خواص روان گردان دارد. اما به دلیل از کار افتادن آنزیم مونوآمین اکسیداز درون کبد توسط آلکالوئیدهای اسپند، تیرامین موجود در بسیاری از مواد غذایی (الکل، پنیر، سوسیس و کالباس و اکثر محصولات پروتئینی و لبنی، میوه جات و غذاهای مانده و …) که در حالت معمول توسط این آنزیم شکسته می‌شود، می‌تواند باعث ایجاد فشار خون و ضربان قلب بسیار شدید، سردردهای شدید، شوک، تشنج و در صورت عدم درمان سریع، حتی مرگ شود؛ لذا حداقل از ۴۸ ساعت قبل تا ۴۸ ساعت بعد، باید از مصرف هرگونه خوراکی حاوی تیرامین به شدت خودداری کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *